Cine suntem

Despre noi

Date generale

Boni Transportes a fost înființată în anul 2015 și este o companie cu capital integral românesc, specializată în transporturi rutiere interne și internaționale, care combină experiența și devotamentul unei echipe tinere de oameni motivați.

Cursuri și diplome

Fiind constant preocupați de îmbogățirea cunoștințelor și îmbunătățirea serviciilor noastre, am absolvit Cursurile de expediții de mărfuri organizate de Uniunea Societăților de Expediții din România – USER sub egida FIATA, obținând Diploma FIATA in Expediții de Mărfuri și Diploma de competență USER.

Testimoniale

Ce spun colaboratorii noștri

În perioada de când lucrăm împreună pot afirma că am avut o relație de colaborare foarte bună, constând în: răspunsuri prompte la solicitările prin mail sau telefonic; agrearea tarifelor de transport; termene de prezentare la încărcare/livrare a produselor respectate; disponibilitate în soluționarea reclamațiilor.
Raluca Manolache
Analist logistică, TeraPlast SRL
Colaborăm cu ei de 2 ani și în tot acest timp nu am avut nicio problemă. Au ajuns mereu la timp la încărcat și marfa a ajuns în condiții optime. Adevărați profesioniști!
Ionela Petre
Economist, AdePlast SRL
Lucrați cu noi

Suntem pregătiți ajutăm

Contact

Rețele sociale

Boni Transportes

Membru al Uniunii Societăților de Expediții din România - USER

©2022 USER All rights reserved.